منوی دسته بندی

بازگشت تیک‌تاک به فروشگاه‌های اپلیکیشن آمریکا پس از دریافت تضمین از دادستان کل

بازگشت تیک‌تاک به فروشگاه‌های اپلیکیشن آمریکا پس از دریافت تضمین از دادستان کل

تیک‌تاک که به دلیل مسائل امنیتی و قانون جدید آمریکا موقتاً از فروشگاه‌های اپلیکیشن گوگل و اپل حذف شده بود، دوباره برای دانلود در دسترس کاربران قرار گرفت. این بازگشت پس از دریافت تضمین‌های رسمی از سوی دادستان کل مبنی بر عدم جریمه‌ی این شرکت‌ها به دلیل میزبانی این اپلیکیشن انجام شده است.

بازگشت تیک‌تاک به فروشگاه‌های اپلیکیشن آمریکا پس از دریافت تضمین از دادستان کل

بر اساس قانون “حفاظت از آمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های تحت کنترل دشمن خارجی” که دولت بایدن تصویب کرده بود، تیک‌تاک می‌بایست تا ۱۹ ژانویه به یک مالک آمریکایی فروخته می‌شد؛ در غیر این صورت، در آمریکا ممنوع می‌شد. اما پس از روی کار آمدن ترامپ در ۲۰ ژانویه، او با امضای یک فرمان اجرایی ۷۵ روز فرصت اضافه برای انجام این معامله فراهم کرد.

با این حال، این فرمان اجرایی قانون قبلی را به‌طور رسمی لغو نکرد. اما ترامپ به شرکت‌های آمریکایی ارائه‌دهنده‌ی خدمات تیک‌تاک اطمینان داده که تحت پیگرد قانونی قرار نخواهند گرفت. همین مسئله باعث شد شرکت اوراکل همچنان به پشتیبانی از اپلیکیشن ادامه دهد و دسترسی کاربران فعلی حفظ شود. در مقابل، اپل و گوگل احتیاط بیشتری به خرج دادند و تیک‌تاک و سایر برنامه‌های متعلق به بایت‌دنس (مانند CapCut و Lemon8) را از فروشگاه‌های خود حذف کردند.

اکنون، دادستان کل جدید، “پم بوندی”، تأیید قانونی داده که گوگل و اپل بابت بازگرداندن تیک‌تاک به فروشگاه‌های خود تحت پیگرد قرار نخواهند گرفت. این بدان معناست که تیک‌تاک و سایر برنامه‌های بایت‌دنس حداقل تا ۵۰ روز آینده، یعنی تا پایان مهلت ۷۵ روزه‌ی ترامپ برای مذاکره، در دسترس خواهند بود.

دولت ترامپ در حال مذاکره با شرکت‌های بزرگی مانند مایکروسافت، اوراکل و آمازون برای توافقی درباره‌ی تیک‌تاک است. پیشنهادهای مختلفی مطرح شده، از جمله این‌که دولت آمریکا مستقیماً در مالکیت تیک‌تاک سهام داشته باشد. با این حال، هرگونه توافق باید مورد تأیید مقامات چینی نیز قرار گیرد و بایت‌دنس در تلاش است تا راهکاری مورد قبول حزب کمونیست چین پیدا کند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که مقامات تیک‌تاک با تیم ترامپ در ارتباط مستمر بوده‌اند و احتمالاً این رایزنی‌ها منجر به تأیید رسمی ادامه‌ی فعالیت این اپلیکیشن در آمریکا شده است.

در حال حاضر، تیک‌تاک در آمریکا دوباره فعال شده، اما هنوز توافقی قطعی برای ادامه‌ی فعالیت آن صورت نگرفته است. انتظار می‌رود که علاقه‌ی ترامپ به این اپلیکیشن – که بیش از ۱۵ میلیون دنبال‌کننده در آن دارد – عاملی برای دستیابی به توافق نهایی باشد. هرچند او در یک کنفرانس خبری چندین بار نام این اپلیکیشن را به اشتباه “تیک تاک” تلفظ کرد، که نشان می‌دهد هنوز نتیجه‌ی این مذاکرات به‌طور کامل مشخص نیست.

تیک‌تاک تا اوایل آوریل فرصت دارد تا سرنوشت خود را در آمریکا مشخص کند.

برای اطلاعات بیشتر، به اینجا مراجعه کنید.

لینک کانال تلگرامی اخبار یوتیوب: https://t.me/youtubenews_iran

Avatar photo
سها یگانه
من سها یگانه هستم، فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ. مشتاق یادگیری و به‌اشتراک‌گذاری دانش و ایده‌ها در این زمینه هستم. خوشحال می‌شوم نظرات و تجربیاتتان را با من به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید